Het Dagblad van het Noorden en Het Streekblad verslag op de website

Op donderdag 31 mei staat in er het Dagblad van het Noorden een artikel over de ‘lancering’ van de website www.opdewegvanannefrank.nl. Er wordt niet alleen geschreven over de presentatie van de 3-talige website, maar er ook aandacht voor het project, de subsidie en de bijzondere Duits-Nederlandse samenwerking.

Op donderdag 31 mei 2013 bericht Het Streekblad op haar website dat de website www.opdewegvanannefrank.nl. Er wordt niet alleen geschreven over de presentatie van de 3-talige website, maar er is ruimschoots aandacht voor het hele project. De geïllustreerde online artikel kan bekeken worden via deze [link].

Mede mogelijk gemaakt door


Het project "Op de weg van Anne Frank 'is voltooid.
Deze website documenteert het projectwerk en presenteert de resultaten aan het publiek.